Toiran15231.jpg

SOBRE MÍ

Actor Barceloní, que inicia la seva formació de ben jove a l'Estudi Nancy Tuñón, posteriorment es segueix formant al Col·legi de Teatre de Barcelona de la mà de Montse Bonet, Jorge Picó, Marc Angelet o Thomas Sauerteig, entre d'altres. Finalment, cursa els quatre anys a ESAD Eòlia on es gradua en Art dramàtic amb el treball de final de grau Ja descansaré quan sigui mort de Jordi Prat i Coll.

En el pas pels escenaris, destaca la seva participació amb la companyia 'Patates amb Suc' en espectacles d’improvització entre Catalunya i Letònia, així com la companyia 'Lactor' en muntatges com 'Família disfuncional' i 'Homenatge a Josep Abril'. El 2018 s’estrena fent microteatre amb les microobres 'Magdalenes', i 'Vicios Ocultos' dirigida per Candela Antón. Entre 2019 i 2020, ha format part del repartiment d'espectacles com: 'Nausée' de Carla Torres Danés, 'Qüestió d'honor' de Lutz Hübner, 'El Cid', 'El Despit Amorós' i 'Tartuf', dirigides per Pere Sagristà dins la Companyia del Vers Retrobat on ha explorat el teatre de vers en el marc del Fest(i)Vers. També, ha participat en lectures dramatitzades, llegint de textos de Joan Brossa a la Seca Espai Brossa, la Nit dels Museus de Barcelona, amb l’espectacle '150 palabras' de Minerva Prat, i la lectura de 'Qüestió d'honor' a Dau al sec.

Pel que fa al món audiovisual ha participat en diversos curtmetratges com ara: 'Bon Appetit' i 'Un amigo para Juan' de Roger Bayerri, 'Ultramegaslasher' (guanyadors del IV Acocollona’t) 'V/H/S' i 'Ultramegaprofundo' d’Ivan Mulero. En aquest àmbit, també ha participat en videoclips d’Itaca Band i Olvido Band, així com, en tvmovies per a TV3 i TVE, entre altres projectes. També forma part del repartiment de la websèrie 'Kim amb K', com a Kim, de la qual ja s'ha gravat la segona temporada i a finals de 2020 s'estrenarà.

 

A més, compagina la feina d’actor amb la docència teatral, amb altres projectes davant i darrere la càmera, també com a redactor a la revista del Casal Lambda dins la secció de teatre, com a co-autor del llibre 'Nunca lo hubiera dicho', també com a conta contes, a les xarxes com a community manager i dissenyant dossiers d'espectacles.